vineri

O scânteie de speranţă pentru agro-turismul nostru


Parcă au început să vadă şi mai marii ţării necesităţile economice ale cetăţenilor şi ca atare au dat unda verde închirierii de camere din locuinţa proprie în scopul turistic, citez - Şedinţa de Guvern din 27.12.2011       “Cei care deţin până la cinci camere şi le închiriază în scop turistic nu trebuie să devină persoane fizice autorizate. Printr-o simplă declaraţie la organele fiscale, declară câte camere închiriază şi pentru ce perioadă, iar impozitarea este pe baza normei de venit; nu trebuie să ţină contabilitate”, a explicat ministrul Ialomiţianu.
Deci eu cred că este o bună oportunitate ca toate gospodăriile care doresc şi au la dispoziţie câteva camere în plus pot să beneficieze şi să-şi deschidă porţile turiştilor pentru cazare dar în acelaşi timp să-i  desfete cu produse proaspete şi naturale din gospodăriile proprii.
Da o să spuneţi poate ca visez la fel ca în luna decembrie 2011, dar vedeţi că încet-încet, timid, cu paşi mărunţi visele încep să devina realitate, deci cred că trebuie să începeţi să visaţi şi dumneavoastră cei care aveţi o căsuţă, o grădiniţă, câţiva pomi şi altele prin gospodărie.
Va doresc curaj şi mult noroc şi nu uitaţi că pentru orice sfat în domeniul turistic şi agro-turistic vă stăm la dispoziţie prin intermediul revistei dumneavoastră preferate.
Manager Georgeta Bisoceanu.

Niciun comentariu: