luni

Sindicat contra Preşedinte


Am meditat mai multe zile la AMESTECUL IN PROBLEMELE INTERNE ALE ROMÂNIEI a  Ambasadorului USA. Din cate ştiam eu, un ambasador nu are voie să facă aşa ceva; dar dacă totuşi a făcut-o înseamnă că există o explicaţie. Oare EXPLICAŢIA are legatură directă cu intenţia lui T.Băsescu şi a guvernului Boc de A CUMPĂRA 76 de avioane de vânătoare şi bombardament NOI din USA? Şi noul împrumut de la FMI de miliarde de dolari pentru care ne-a vizitat din nou FranK, "pantof găurit", este destinat să achite costul acestor avioane made in USA? Punând cap la cap fragmentele de informaţii pe care binevoieşte să le "furnizeze" lepra portocalie... se pare că despre aşa ceva este vorba.
T.Basescu se plângea prin toamnp cp din cauza "flotei aeriene depăşite tehnic şi moral", România nu a putut participa la BOMBARDAREA LIBIEI !!!Că România nu s-a putut mândri cu UCIDEREA a măcar câtorva sute de "libieni", fapt imperdonabil, fapt de neconceput: cum adică, să nu putem şi noi ROMÂNII să OMORÂM măcar câteva sute de libieni? Tocmai Romania să fie exclusă de la vânătoarea de pliznei?
Pe vremea mult stimatului şi iubitului tov. N. Ceauşescu circula un banc. Facuse mare prietenie cu Mobutu Sese Seku Ture, Preşedintele republicii Zimbabwe, fosta colonie engleză Rodhezia. Întors dintr-o vizită din acea ţară, rudele şi prietenii (PCR=Petreştii,Ceauşeştiii şi rudele) l-au rugat să le spună cum a fost acolo şi ce a facut. Printre altele, le-a spus că a participat şi la o vânătoare de pliznei. Rudele şi prietenii l-au întrebat ce sunt plizneii!?!? Iar Ceauşescu le-a explicat: plizneii sunt nişte fiinţe mici de statură, cu pielea neagră, cu par puţin şi creţ iar când îndrepţi arma spre ei... ridică lăbuţele în sus şi spun: please... no...
Închidem şcoli, desfiinţăm spitale, reducem personalul din Poliţie, tăiem salarii, pensii şi alocaţii pentru copii cu handicap numai să avem destui bani pentru a cumpăra BOMBARDIERE. Dacă nu am putut participa în Libia ... macar în Siria şi Iran, România TREBUIE să participe. Să nu uităm că STRĂMOŞUL NEAMULUI ROMÂNESC, ÎMPĂRATUL TRAIAN, a fost ucis de parţi, un popor salbatic ce locuia pe unde este Siria şi Iranul astăzi. Deci TREBUIE să razbunăm moartea STRĂMOŞULUI NOSTRU TRAIAN sub conducerea GLORIOASĂ a ACTUALULUI TRAIAN (Băsescu). Contează că pentru atingerea acestui ideal măreţ distrugem România şi poporul român? VIVA IMPERATOR TRAIAN Băsescu.
Trăiască garda şi capitanul (nu conteaza că are decât un ochi, dar cu un singur ochi el vede ce nu văd alţii cu doi ochi. Traiasca Capitanul !!!
Dar că în loc să cumpere BOMBARDIERE ar fi fost mai bine să redeschidă Uzina Tractorul Braşov şi Semănătoarea Bucureşti... Mult iubitului şi stimatului nostru preşedinte T. Băsescu şi şefului lui de echipaj (nostrom) E. Boc nu le trece prin minte. Şi atunci cum să nu ajungem la singura concluzie logică? Aceşti avortoni sunt doar mercenari ai USA, plătiţi să transforme România în colonie?!?!
Ce a avut poporul român de la USA? Bombardamente în '43 şi '44. Vânduţi ruşilor la Yalta. Căutat în coarne tov. N. Ceauşescu. Nici un fel de investiţii în afara de contractele oneroase cu Bechtel şi ce vor să facă şi cu Roşia Montană. Măcar de ne-ar fi cucerit prin război deschis, faţă în faţă, ca între bărbaţi. Dar nu: USA a mers numai prin corupţie şi prin corupţie încearcă să transforme România într-o neo-colonie. Greaţă!
De ce sunt în stare americanii? Să ne amintim ce au facut în CHILE când Guvernul legal Aliende anunta intenţia de a naţionaliza compania de telefoane deţinută de ITT şi ce s-a întâmplat în Olanda. Dacă este vorba de bani... să nu ne mirăm când USA va declara "război sfânt" împotriva ereticului popor român. Şi să nu uităm ce declara la întalnirea de la Lisabona Presedintele USA (zis trabuc marca Levinschi) în 2000 referitor la România. (Am adus aminte acest lucru doar ca să nu uităm cine sunt adevăraţii duşmani ai poporului român).
Manole Benieamin
Preşedintele Sindicatului agricultorilor Cultivatorii Direcţi din România


Articol preluat din revista Taranul Roman  

Niciun comentariu: