duminică

Sindicat contra partidelor politice parlamentare



Dacă nu ar fi fost posturile de televiziune independente, OTV, B1, Antena 3 şi Realitatea TV, posturi de televiziune împotriva cărora ţipă şi urlă de mulţi ani Preşedintele Romaniei T. Băsescu oare nu ar fi murit sub zăpezi mii de români? În vreme ce Guvernul anunţă noi şi noi "succesuri"? De aceea insist şi eu ca Preşedinte al Sindicatului agricultorilor Cultivatorii Direcţi din România pentru dreptul la LIBERA CIRCULAŢIE A INFORMAŢIILOR. Jos ACTA şi la puşcărie cu cei din Guvernul României care au semnat acest acord fără să consulte cetăţenii! Jos Băsescu, cel mai urât şi monstruos Preşedinte...
Pe de o parte, zeci de localităţi îngropate sub zapadă, zeci de mii de oameni prizonieri în propriile case de multe zile şi pe de alta parte Guvernul care, prin vocea Primului Ministru admonestează sinistraţii îngropaţi sub zapadă că stau la caldură şi aşteaptă ca armata şi jandarmeria să îi dezapezeasca / să îi scoată la suprafaţă / la lumina zilei !?!? Primul Ministru avertizează sinistraţii că "Guvernul nu va mai plăti multa vreme LENEA". Este mai rău ca în romanele lui Kafka: dar cine pe cine plăteşte? GUVERNUL şi MINIŞTRII din MUNCA LOR plătesc cetăţenii României ori cetăţenii României plătesc aceşti miniştri incompetenti şi duşi cu "pluta"?
Şi o ultimă întrebare: câte sute de utilaje de dezăpezit se puteau cumpăra doar cu preţul unui singur F16? Cu preţul numai unui singur F 16 se puteau cumpăra sute de utilaje moderne de dezăpezit dar pentru Guvernul Romaniei prioritare sunt interesele geo-politice ale SUA şi nu viaţa şi bunăstarea cetăţenilor români, plătitori de taxe şi impozite. Dar nuuu... prioritar pentru Guvernul României este să cumpărăm 46 de F16 ca să putem să bombardăm şi noi alături de americani şi de englezi în ţările din Africa şi din Asia, să ucidem şi noi niste... oameni necăjiţi ca şi noi, ţaranii români şi care vor să trăiască în liniste şi pace la ei acasă, aşa cum îi duce mintea şi fără americani. Concluzie: cei care se află la guvernarea României sunt ai poporului român şi pentru poporul român ori sunt armată de ocupaţie? Este bine că sunt sacrificate zeci de vieţi de români numai ca să sprijinim setea de putere a SUA? Şi actualul preşedinte a Romaniei T.Băsescu şi Guvernul lui de marionete sacrifică interesele poporului roman pentru interesele multimiliardarilor americani.
Dar nu război pentru apărarea României ci razboi în sprijinul SUA ca să devină EI stăpânii lumii aşa cum visau şi ATTILA şi GHINGHIS HAN.
Cine a subestimat puterea SERVICIILOR... s-a înşelat: tot SECURITATEA conduce destinele României...
Nu toţi românii pot ieşi în stradă, mai suntem şi noi cei din satele izolate dar există multiple forme de protest şi de acţiune dar care îşi insusesc îmnul revoluţiei 2+12.
A venit vremea ca poporul român să îşi ia soarta în propriile mâini; nu mai vrem guverne de incompetenţi şi de excroci.

Eu recomand rezistenta pasivă: să nu mai platim nici un fel de taxe şi impozite directe. Nu avem încotro cu taxele indirecte gen TVA şi accize dar recomand ca măcar până în aprilie să nu mai plătim nici un fel de taxe directe: numai aşa se va lamuri CINE pe CINE PLĂTEŞTE: Guvernul României şi Miniştrii îi plătesc pe cetăţeni ori este exact invers? Guvernul României PLĂTEŞTE cetăţenii români care stau la căldura ori cetăţenii români PLĂTESC miniştrii care... nici măcar nu ştiu pentru ce se află acolo.
Noi, taranii romani, nu vrem la Agricultură, Ministru modificat genetic. OMG-ul MINISTRU FUIA să fugă şi să se întoarca în SUA şi să ne lase pe noi în sfânta pace. Domnului Fuia, dacă tot îi plac organismele modificate genetic, de ce nu emigreze un SUA? Acolo poate să manânce ce vrea: omg-uri, carne cu steroizi, biftec de viţel făcut din petrol... să se ducă acolo unde îi place să trăiească şi să ne lase pe noi în pace. NOI NU VREM MINISTRU AL AGRICULTURII MODIFICAT GENETIC: Jos Ministru OMG!

Dacă ştiţi şi dacă vreti, vă rog să îmi spuneţi şi mie ce face BOR şi Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane pentru alinarea suferintelor zecilor de mii de români creştini îngropaţi sub zăpezi? Că eu personal, în afară de Liturghii, nu am auzit altceva. Doamne iarta-mă şi pazeşte-mă de cei răi!
           
După declaraţia lui V. Ponta, se prefigurează un Guvern PDL+PSD după alegerile din acest an. Se repetă situaţia din 1996 când PNŢCD + PNL au acceptat alianta cu PD. Şi PNL va dispare de pe scena politică a României şi va rămâne doar istorie ca şi PNTCD. Sau ce vreti să spuneţi, ca d-l Preşedinte al PNL, Crin Antonescu nu poate acoperi toate aspectele societăţii româneşti şi să găsească răspuns la toate problemele? Păi dacă tot PNL se reduce la o singura persoană!!! apoi atunci este greu de voi. Ce s-ar fi ales de Sindicatul agricultorilor Cultivatorii Direcţi din România dacă totul ar fi depins de Preşedintele Manole Benieamin care este mai mult plecat prin alte ţări în căutare de sprijin şi colaboratori? Dar oare este chiar adevărat că în PNL nu mai sunt decât şpăgari? Că nu mai există nici un profesionist? Pai... dacă este asa... nu va fi nici un păcat când PNL va disparea din scena politică şi va rămâne doar istorie.
Manole Benieamin
Preşedintele Sindicatului agricultorilor Cultivatorii Direcţi din România

Niciun comentariu: