joi

COMUNICAT DE PRESĂ


8 decembrie 2011
 
            Au început înscrierile la Târgul pentru Fermieri şi Industrie Alimentară AGRALIM 2012!
Târgul pentru Fermieri şi Industrie Alimentară AGRALIM 2012 va avea loc în perioada 27 – 30 septembrie 2012, la Centrul Expoziţional Iaşi. Organizat de ABplus Events sub patronajul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, AGRALIM este târgul de agricultură reprezentativ al Moldovei.
Cu 90 de companii expozante în ediţia din 2011, şi 5.000 de vizitatori, dintre care 33,54% activează în domeniul agricol şi industria alimentară, Târgul AGRALIM s-a înscris pe harta evenimentelor expoziţionale reprezentative pentru agricultura şi industria agro-alimentara din România.
Pentru ediţia din 2012, organizatorii au în pregătire:
· O suită de 6 evenimente organizate în aceeaşi locaţie (AGRO FARMA - Târg pentru Agricultură, Maşini şi Utilaje Agricole; AGRO ALIMENTA - Târg pentru Industria Alimentară şi Ambalaje; AGRO ZOO - Târg de Animale şi Păsări de Rasă, Forumul Agricol Iaşi 2012, Sărbătoarea Recoltei, Târgul de Joburi din Industria Alimentară)
· Un program complex de manifestări conexe organizate pe parcursul celor 4 zile expoziţionale (demonstraţii de maşini şi utilaje agricole, concursuri de specialitate pentru animale şi păsări de rasă, seri tematice dedicate expozanţilor, fermierilor si antreprenorilor din industria alimentară şi ambalaje).
· Un spaţiu de expunere mult mai generos, oferit de Centrul Expoziţional Iaşi (8.300 mp suprafaţă de expunere exterioară, din care 1.700 mp suprafaţă betonată, 3.000 mp teren arabil pentru demonstraţii, 2.500 mp suprafaţă de expunere pentru animale şi păsări de rasă, 2.400 mp suprafaţă de expunere interioară).
În completarea Expoziţiei, AGRALIM oferă specialiştilor şi oamenilor de afaceri din sectorul agricol şi cel alimentar posibilitatea de a afla la Forumul Agricol Iasi 2012 ultimele NOUTĂŢI din domeniile lor de activitate. Forumul Agricol 2012 se desfăşoara în primele 3 zile ale Târgului AGRALIM, fiecare zi fiind destinată organizării dezbaterilor în cadrul unei conferinţe tematice. Vor fi abordate subiecte pe teme la zi din sectorul agricol si cel alimentar. Programul preliminar al Forumului Agricol Iaşi 2012 poate fi consultat pe site-ul www.expoagralim.ro .
De asemenea, într-una din zilele AGRALIM se va desfăşura şi Târgul de Joburi în Industria Agro – Alimentară. Târgul de joburi reprezintă o oportunitate atât pentru companii de a recruta personal cât şi pentru posibilii candidaţi de a-şi crea contacte, a primi sfaturi şi a discuta în vederea unei posibile angajări.
În perioada 27 - 30 septembrie 2012, în cadrul AGRALIM, va avea loc şi Sărbătoarea Recoltei, eveniment tradiţional al toamnei, dedicat producătorilor agricoli (cu certificat de producător) care comercializează produse tradiţionale şi / sau ecologice – carne, brânzeturi, dulciuri şi băuturi, fructe şi legume, tincturi şi extrase din plante, produse apicole ş.a.
Crescătorii de animale şi păsări vor aduce la Târgul AGRALIM cele mai frumoase exemplare, la Secţiunea AGRO ZOO, iar bovinele, taurinele şi păsările pot fi înscrise la Concursul de Zootehnie în cadrul căruia vor fi evaluaţi reproducătorii din principalele rase existente în regiunea Moldovei.
În 2012, expozanţii AGRALIM şi produsele acestora vor fi promovate prin campanii de informare realizate de ABplus Events în colaborare cu partenerii media, Direcţiile Agricole, Agenţiile de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Camerele Agricole din judeţele Moldovei, în rândul a 3.760 de unităţi agricole cu personalitate juridică înregistrate în zona Moldovei, care deţin aproximativ 34% din totalul terenurilor agricole exploatate în regiune (675 mii ha), peste 1.200 ferme de animale din zonă, peste 1.100 procesatori de cărnuri, lactate, panificaţie, peşte, băuturi şi condimente din zonă, peste 940 de distribuitori şi retaileri de produse alimentare din Nord- Estul ţării.
Târgul pentru Fermieri şi Industrie Alimentară AGRALIM este realizat de compania ABplus Events, lider în organizarea de târguri şi expoziţii la nivel naţional. Printre brandurile dezvoltate în timp de ABplus Events se număra CAMEX, Seara de Excelenţă, Construct Week, INGLASS, GIS, RIFF, EFIMARK, EFICALL, ConstructionNews.ro şi DecoNews.ro.
Vă invităm să accesaţi paginile site-ului www.expoagralim.ro  pentru a descoperi modalităţile de înscriere la Târgul pentru Fermieri şi Industrie Alimentară AGRALIM 2012!
Vă aşteptăm în septembrie 2012, la Iaşi, la Târgul pentru Fermieri şi Industrie Alimentară AGRALIM!

Contact:
Florentina COJOCARU
PR Executive
0374/326.060
florentina.cojocaru@abplus.ro

Niciun comentariu: