luni

Musca la arat

Cine raspunde unei nevoi sociale: Guvernul sau taranii?
Exista o mare confuzie si o mare deruta.
Ii rog pe toti romanii cu scaun la cap sa se gandeasca: tot ce au ei acum se datoreaza Guvernului sau muncii proprii? De multe ori chiar eludand hotararile absurde / anti-economice ale Guvernului? Si toate planurile de dezvoltare viitoare ale agricultorilor depind de Guvern sau doar de munca lor ca tarani si a dumneavoastra? In afara de a impune taxe si impozite altceva ce mai stie sa faca Guvernul?
Ce credeti ca se va intampla cu Romania daca Guvernul ar fi suspendat pentru 3 / 6 / 9 luni? Oare taranii isi vor lasa animalele sa moara de foame si gradinile nelucrate doar pentru ca nu mai exista un Minister al Agriculturii?
Singurii care ar putea simti lipsa Guvernului ar fi doar cei din mass-media deoarece nu ar mai avea zilnic subiecte de coruptie despre care sa vorbeasca si atunci ar fi nevoiti sa trateze si subiecte care ne intereseaza cu adevarat pe noi romanii…

Un comentariu:

marian poenaru spunea...

Nu stiu daca acest guvern sau dintre celelalte ce s-au perindat de la "zapaceala" ce o pomeneam deunazi face, a facut sau va face ceva pentru Agricultura Romaneasca si pentru cei care munces si traiesc din urma ei... In afara de asa-numita restaurare a proprietatii (care s-a dovedit a fi "divide et impara"!) NU S-A FACUT, NU SE FACE SI NU CRED CA SE DORESTE A SE FACE CEVA!!! A aparut o "polarizare": cine a reusit si-au facut domenii (no comment!) -- putini..., iar marea majoritate = AGRICULTURA DE SUBZISTENTA!