joi

Un apel disperat – citeşte şi dă mai departe; update iunie 2014

      Şi a ajuns PSD la guvernare... Taxe - impozite, taxe - impozite, taxe - impozite. La atât s-a redus "grija" Guvernului USL-PSD pentru cetăţeanul român. (Că şi ţăranii români sunt totuşi, cetăţeni ai României). Greaţă! Semnat Pact de coabitare cu Băsescu, şeful mafioţilor; nici un fel de investiţii în infrastructură; nici o preocupare pentru combaterea evaziunii fiscale; iar despre consecinţele desfiinţării Contului Contabil 108... dar nu! Asta deja este ceva prea complicat pentru o persoană de genul Victor Viorel Ponta care este... Procurist bre! Şi cu asta am spus tot. De unde să priceapă el că prin desfiinţarea Contului Contabil 108, a aruncat în zona gri a economiei jumătate din populaţia României. Asta a făcut Adrian Năstase, idolul actualului Prim-Ministru al României. Scârbă! 

Fraţilor români!
            Fac apel la conştiinţa şi la inima bună a poporului român. Trăim vremuri de restrişte şi de jale. Privim la starea noastră de azi, ne amintim vremurile de belşug şi de glorie… şi plângem!
            Ce-am fost şi ce-am ajuns! Vai de noi!
            Tovarăşii noştri PD-lişti, uitând că am ieşit din acelaşi trunchi (FSN) şi că am avut pe Ion Iliescu, mentor luminat, au părăsit roşul nostru triumfător devenind portocalii în năzuinţa lor deşartă spre verdele Mareşalului.
            Fraţi români, noi, fruntaşii PSD, ne uscăm de dorul vostru, ne amintim entuziasmul cu care aplicaţi altădată votul vostru preţios pe gingaşul nostru trandafir. Ni se usucă sărmanele noastre conturi în lunga arşiţă a opoziţiei.
            Sărmanii noştri copii nu-şi mai pot permite noile maşini apărute pe piaţă iar nefericitele noastre consoarte, nu-şi mai pot face cumpărăturile în economatele deschise în Emirate şi în Dubai, unde doar fiţele portocalii îşi mai permit să meargă în aceste vremuri triste.
            Devotatele noastre soţii şi tovarăşe abia dacă îşi mai permit să dea o fugă la Paris pentru a-şi înnoi sărmana garderobă. Că foarte puţini bani ne-au mai rămas de la privatizări, ştiut fiind că fabricile şi uzinele româneşti erau doar mormane de fier vechi pe care tare greu le-am mai vândut şi pe prea puţini bani, mai ales turcilor zgârciţi care nu voiau să cumpere decât la kg rulmenţii, strungurile şi vapoarele noastre.
            Singura noastră speranţă sunt alegerile de anul viitor unde avem mare nevoie de votul vostru milostiv pentru a ieşi din sărăcia cruntă în care ne-a împins hainul PDL. Dar trebuie să fiţi foarte atenţi, vigilenţi, pentru că portocalii vor să fure alegerile prin manevre diabolice care l-ar umple de invidie pe însuşi perfidul Machiavelli.
            Prin desfiinţarea judeţelor şi regionalizarea României, vor să ne ia şi singura sursă de trai care ne-a mai rămas, ştiut fiind că doar din bugetele sărace ale Consiliilor Judeţene ne mai ducem traiul. Că de fondurile europene, cu OLAF-ul pe cap, sunt slabe şanse să ne mai refacem secătuitele noastre conturi şi averi, în vreme ce ei huzuresc şi îşi umplu buzunarele cu banii de la FMI, la Parchet şi DNA fiind români de-ai noştri cu multe griji şi mai ales cu multe nevoi având şi ei neveste şi copii ca tot românul.
            Sunt şi cârcotaşi care ne reproşează că proiectul USL de guvernare pentru agricultură este doar o schiţă. Dar oare nu şi marele Caragiale a scris schiţe? Iar teatru am făcut şi noi destul în anii noştri de glorie, promovând pe marea scenă a ţării, nu doar trupele muncitoreşti cu piese celebre care au intrat în istoria culturii moderne cum ar fi: Iliescu apare, soarele răsare; IMGB face ordine; Noi muncim, noi nu gândim; Moarte intelectualilor; ci şi trupe ieşite din adâncurile neamului românesc pentru a sădi la lumina lămpaşelor florile iubirii în faţa Teatrului Naţional şi nepieritoare flori de mină prin sălile Universităţii Bucureştene.
            Deplângem din suflet că actualul guvern nu a reuşit să acceseze decât 3% din fondurile europene pentru agricultură în timp ce mint cu neruşinare poporul spunând că au depăşit 12%. Dacă ne veţi vota pe noi, dragi locuitori ai satelor, vă promitem realizări mult mai mari în ambele planuri.
            Însă, grija de căpătâi a voastră nu trebuie să fie doar pâinea cea de toate zilele când de bine de rău mai aveţi un corcoduş în grădină, câteva găini în coteţ şi un bătrân cu pensie în familie. Grija voastră a tuturor trebuie să fie alegerile de anul viitor pe care PDL-ul vrea să le fure, furând şi speranţa noastră de mai bine.
            Atenţie mare la votul prin corespondenţă. PDL-ul vrea să fure votul celor plecaţi peste hotare ca şi cum al lor ar fi meritul că au plecat din ţară şi au ajuns ce au ajuns, când toţi ştiu că prin măsurile economice ale FSN-PDSR-PSD au ajuns românii atât de liberi şi dornici de călătorii.
            Noi, ca vrednici urmaşi ai Romei, am asigurat poporului panem e circes; pâinea am luat-o de la producători impunând preţuri fixe de achiziţie iar circul l-am făcut în parlament, în guvern, în justiţie, în învăţământ, în sănătate… peste tot. Dar PDL-ul? Pâinea a lăsat-o pe seama UE, a sărmanului Barosso şi a comisarului Cioloş, ei limitându-se doar la circ; este drept ca aici ne-au întrecut.
Ştiind că românilor le place să facă haz de necaz le-au tăiat salariile, le-au impozitat pensiile, le închid şcolile şi spitalele, le scumpeşte gigacaloria… încât acum românii au motive să fie fericiţi şi să o ţină tot într-o veselie. Ba, în curând vor trebui rambursate şi uriaşele împrumuturi făcute a FMI şi atunci ţine-te haz şi trai pe vătrai.
            Dar în timp ce românii vor chefui îmbătându-se cu apă rece şi se vor veseli, ce soartă vom avea noi, fruntaşii PSD, noi care vă iubim atât de mult? Ca să mai avem un viitor trebuie să ajungem la buget şi numai cu votul vostru, visul nostru se poate împlini.

            Români! Nu vă lăsaţi înşelaţi de pungile cu cadouri electorale lăsate pe la uşi de trepăduşi portocalii!
            Amintiţi-vă de frumoasele găleţi cu siglă pe care vi le ofereau fruntaşii noştri.
            Votaţi-ne, pentru că fără votul dumneavoastră noi suntem în găleată.

Un fruntaş PSD disperat.

5 comentarii:

ciceu dan spunea...

ne plangem de mila impreuna!

am dat mai departe apelul si asteptam sa ne pice din ceruri "salvatorii"...intre timp, nu uitati sa contribuiti baneste la ridicarea "Catedralei Jefuirii neamului"...poate s-o indura "Doamne-Doamne" de medievalul pomanagiu, pardon, popor roman si-o sa ne trimita un Fat-frumos, Praslea, Vlad Tepes, Superman sau ce o fi, sa ne scoata din belea.

pana atunci, din cauza "vremurilor de restriste si jale",ne mai spanzuram cate unii, dar ce sa-i faci? "asa-i in tenis"

P.S. nu uitati sa ne dati de stire cand "se baga" moaste.

Anonim spunea...

Cam patetic - dar adevarat.
Politica se face din casa in
casa ,din usa in usa din prag in prag.
USL asa trebuie sa actioneze
mai ales unde nu are primari
de-ai sai.
Bateti la pas toate asezarile
romanilor si convingetii simplu
si punctual

Stoica Rodica spunea...

Refaceti din temelii partidele istorice ale neamului romanesc:PNTCD al lui Iuliu Maniu,Corneliu Coposu,Ion Diaconescu si PNL al Bratenilor.
A face politica este o arta.
Refaceti-va constiinta mutilata de comunism.
Purificati-va in fata lui Dzeu si alegeti calea dreapta a Regelui Mihai,a Casei Regale Romane!
Romania fara demnitate nu poate respira!
Opriti degradarea biologica si morala a neamului romanesc!
Calcand in picioare destinul tarii ,calcati in picioare destinul propriilor copii nepoti si stranepoti!

Stoica Rodica spunea...

A face din politica arta inseamna a merge din casa in casa din suflet in suflet si pentru ca prin cuvantul tau sa destepti mintile nestiutoare,otravite prin indoctrinare bestiala ,ignorante sau puse pe capatuiala .Trezeste-le constiinta de neam si recunostinta fata de strabunii martiri sau eroi.

Unknown spunea...

Doamna Rodica, va multumim pentru cuvintele frumoase si va asteptam impreuna cu prietenii dumneavoastra alaturi de noi.