miercuri

Romania in 2010, episodul 5

Din ciclul de pe internet adunate...

ANAF îl va urmări, inclusiv penal, pentru evaziune fiscală, pe Cristian Ţînţăreanu pentru neplata TVA la speculaţiile imobiliare datorate statului. Ţineţi-vă bine: 21.227.340 lei noi! Deci, speculantul Ţînţăreanu a uitat să dea aceşti bani, care v-ar fi asigurat pensiile şi salariile de mizerie.

Iar această sumă este doar pentru perioada 2004-2006! În timp ce, voi, oameni simpli, vă plătiţi cu chiu-cu vai angaralele, Ţînţăreanu nu-şi plăteşte taxele de miliarde şi miliarde de lei!
Poliţia, Garda Financiară şi Parchetul sînt sesizate acum în mod oficial de ziarul "Tricolorul" - să ne spună dacă în urma tranzacţiei Complexului "Prisma" către firma germană "Hornbach" (o suprafaţă de 15 ha), în valoare de 20 milioane de euro, au fost plătite către stat taxele, TVA şi impozitele aferente. Să nu uităm că 10 milioane de euro au fost luate de asociatul său Jose de Alvarez (răspunderea penală este a tuturor membrilor firmei, din care Cristian Ţînţăreanu deţinea 30%, Alvarez 29%, Industrialexport 27%, iar alte persoane fizice 14%); restul de 10 milioane de euro l-a luat banca (BRD), demostrîndu-se astfel că Ţînţăreanu a minţit la OTV cînd a zis că avea un credit de doar 50.000 de euro. Să dai 20 milioane de euro pe un complex falimentat în perioadă de criză miroase a spălare de bani şi evaziune fiscală. Ce face DIICOT în acest caz? Pentru o sumă mai mare de 10.000 de euro trebuie să se sesizeze şi Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor. Pe lista datornicilor ANAF, regăsim nume sonore de mafioţi PDL sau care îl pupă în fund pe Băsescu:
Adriean Videanu: 7.260.340 lei noi;
Radu Berceanu: 987.200 lei;
Elena Gabriela Udrea: 415.240 lei;
Vasile Turcu: 17.823.100 lei;
Ion Ţiriac: 4.874.250 lei;
Zoltan Arpad Paszkani: 23.541.350 lei;
Radu Moraru (042) - lupul moralist de la B1TV: 341.280 lei.
Iată informaţia bombă: aceşti indivizi, prin neplata TVA-ului, au prejudiciat statul, în perioada 2006-2008, cu suma de 3,7 miliarde de euro. Pentru plata pensiilor şi salariilor bugetarilor era nevoie de 500 milioane de euro, în timp ce Guvernul Boc duce o politică de genocid, împreună cu Traian Băsescu, pentru o rată de la FMI de 800 milioane de euro. Deci, mai bine luăm alocaţia pentru copii, pensia amărîţilor care au muncit o viaţă întreagă decît să recuperăm 3,7 miliarde de euro (şi asta doar pentru 2 ani, căci ei fură de 20 de ani) de la îmbogăţiţii de peste noapte din TOP 300! Ruşine să vă fie! Între 2006 şi 2008, au avut loc 278.118 tranzacţii imobiliare, în valoare de 83.944.417.457 lei, iar TVA-ul pe care aceşti hoţi trebuiau să-l plătească era de 3,7 miliarde de euro. Aţi văzut, mafioţilor PDL-UDMR, că mai găsim soluţii să scoatem ţara din criză? De ce nu-i executaţi silit pe aceşti escroci şi îi nenorociţi pe cei care muncesc sau au muncit o viaţă întreagă? Cine-l ţine în braţe pe Ţînţăreanu? În afară de Dinu Patriciu, Bogdan Olteanu, Călin Popescu-Tăriceanu, Silviu Prigoană, omul care conduce practic comuna Corbeanca este susţinut de procurori, poliţişti, politicieni corupţi.

Printre cei care i-au ridicat osanele a fost şi Silviu Brucan, care, într-o lucrare în limba engleză, îl asocia pe Cristian Ţînţăreanu cu magnatul George Sörös, prezentîndu-l drept un inginer ce lucra în firme de construcţii din 1980. Ţînţăreanu încearcă să ne mintă cu poveşti de adormit copiii, spunînd că a ajuns în Corbeanca cu un cunoscut care a venit din Elveţia cu un video, l-a vîndut şi a cumpărat cu acei bani o casă, ulterior afacerea luînd amploare. Ţînţărene, crezi că poate înghiţi cineva asemenea minciuni? Terenurile luate erau în extravilan, erau terenuri agricole... Cu complicitatea cui le-ai trecut în intravilan pentru a face acele speculaţii financiare? Te-au ajutat atît Mafia PSD, PDL, cît şi cea a PNL. În loc să avem produse alimentare româneşti, importăm tot felul de otrăvuri din străinătate. Terenurile agricole au devenit sursă de îmbogăţire a zeci de Ţînţăreni, care nici măcar taxele şi impozitele la stat nu şi le plătesc. Ca reprezentant al ENERO s-a băgat pe lîngă "băieţii deştepţi din energie", cum le spunea Băsescu. Dar despre ENERO, API Construcţii, audierile de la DIICOT din 5 iulie 2007, audierile de la Procuratură în legătură cu moartea lui Mihai Erbaşu, veniturile de 300.000 de dolari pe lună de la "Prisma" şi multe altele, în numerele viitoare. Rugăm organele de anchetă să-şi facă treaba.

Niciun comentariu: