joi

Anunturi diverse

Nici nu stiti ce ati putea gasi aici...


Anunt de vanzare



Vindem legume de calitate en-gross la pret de producator din bazinul legumicol Tecuci.

Pentru informatii suplimentare, trimiteti un mail la: inaccdr@yahoo.com



Ce ofera sindicatul agricultorilor Cultivatorii Directi din Romania

Sunteti agricultor si nu va mai descurca de unul singur? Sindicatul noastru va ofera solutiile...




Despre noi

Sindicatul agricultorilor ’’CULTIVATORII DIRECTI DIN ROMANIA’’.

Scopul Sindicatului este sa sprijine membrii sai in exercitarea profesiunii in scopul ridicarii nivelului de trai material si spiritual al acestora prin:

a. infiintarea de asociatii specializate privind cultura cerealelor si a plantelor tehnice, legume, fructe, flori, viticultura, apicultura si cresterea animalelor;

b infiintarea de cooperative pentru depozitarea, prelucrarea si comercializarea produselor agricole;

c. infiintarea unei cooperative de credit agricol;

d. infiintarea unor centre zonale pentru consultanta de specialitate, asistenta contabila si juridica.

Organizatia non-profit Institutul National de Asistenta pentru Cetateni, este o articulatie a sindicatului agricultorilor Cultivatorii Directi din Romania care este de fapt varianta inregistrata dupa legislatia romaneasca a sindicatului. Acest ONG presteza servicii catre membrii sindicatului şi are următoarele scopuri:

- tutelarea si dezvoltarea agriculturii, reprezentarea agricultorilor, a intreprinderilor agricole si a diferitelor forme de asociere si a oricarei persoane care activeaza pentru progresul agriculturii;

- promovarea aliantelor necesare pentru inserarea drepturilor de intreprindere agricola intre drepturile cetateneşti, ca valori indispensabile a intregii societati;

- afirmarea dreptului la libera initiativa antreprenoriala ca mijloc pentru recunoasterea si intarirea dreptului la munca, la siguranta sociala, la sanatate si la pensie;

- dezvoltarea si valorificarea lumii satului in general, sub toate aspectele sale, productive, teritoriale, ambientale, sociale si culturale;

- negocierea acordurilor si contractelor colective de munca.

Printre altele se are in vedere infiintarea de centre pentru asistenta agricola (CAA) si pentru asistenta fiscala (CAF).

CAA are ca obiectiv asistarea producatorilor in elaboararea declaratiilor de culturi si productie, cereri de admitere la beneficiile comunitare si nationale, cum ar fi masura 141 (transformarea fermelor de semi-subzistenta), masura 112 (instalarea tinerlor fermieri), masura 121 (modernizarea exploatatiilor agricole) si altor masuri ce implica consultanta si elaborarea de planuri de afaceri.

CAF vor furniza asistenta fiscala intreprinderilor familiale si gospodariilor taranesti, furnizand in afara serviciilor din mediul fiscal-contabil si asistenta juridica, completarea de dosare privind sfera de activitate si gestiunea activitatii agricole.

In momentul de fata Institutul National de Asistenta pentru Cetateni (INAC) cauta colaboratori si clienti / membri in toate judetele tarii.

Membrii de sindicat pot fi si colaboratori ai INAC, in acest caz urmand sa fie semnat si un contract de colaborare intre parti.

In continuare va vom prezenta alte servicii oferite de sindicatul nostru:

1. In cazul in care dumneavoastra aveti produse agricole de vanzare, va vom cauta clienti si va vom ajuta in redactarea contractului de vanzare cu tertii.

2. La fel se va intampla si in cazul in care doriti sa achizitionati masini,utilaje agricole, seminte, ingrasaminte, etc.

3. Toate problemele / propunerile / ideile dumneavoastra vor fi inaintate catre Ministerul Agriculturii pentru a gasi o rezolvare cat mai in avantajul tuturor.

4. Ne asumam obligatia de a va pune in contact cu alti agricultori din tara si strainatate care au aceeasi activitate cu dumneavoastra, pentru a infiinta asociatii, cooperative, societati comerciale sau pentru schimb de experienta.

Servicii pe care le vom oferi in viitor:

5. Vom organiza cursuri de calificare profesionala necesare in accesarea de fonduri europene, ne/rambursabile,

6. Crearea unui instrument informativ periodic care sa raspandeasca informatiile pentru o mai corectă actualizare a politicii agricole comunitare (PAC) si care va facilita accesul la fondurile puse la dispoziţie si o informare mai generala cu privire la diferitele aspecte ale lumii agricole si rurale decise de regulamente si directive ale Uniunii Europene (Siguranta alimentara mediu inconjurator, marci de calitate, tutela sanitara, agricultură ecologica, agroturism, etc.); vom desfasura activitati editoriale privind legislatia agricola si fiscala in Romania si UE, tehnici si tehnologii folosite in agricultura europeana, care sa vina in ajutorul membrilor sindicatului, cu informatii pertinente privind domeniile de activitate ale fiecaruia.

7. Accesul la un credit bancar subventionat ca si in celelalte tari ale Uniunii Europene pentru a permite fermelor agricole romanesti sa fie competitive in confruntarea concurentiala cu producatorii din alte tari, cu eventuala constituire a unei Cooperative de Credit Agricol.

8. O reforma a asistenţei sociale care sa prevada cel puţin pentru Agricultorii Cultivatori Directi Romani un fond de pensionare, actualmente inexistent.

9. Infiintarea de centre de service masini si utilaje agricole, centre de depozitare, de prelucrare si comercializare a produselor agricole, in special : lapte, carne, cereale si legume-fructe.

10. Definirea unui program prin care tineri agricultori romani inserati in ferme agricole din tarile UE ca angajati, sa fie formati si ajutati sa se intoarca in tara de origine punand in valoare formarea profesionala si experienta castigata.

11. Definirea unui proiect prin care masini si utilaje agricole folosite din UE sa fie transferate in Romania si puse la dispozitia-vandute cultivatorilor directi romani.

12. Strangerea si reintroducerea in circuitul naturii a deseurilor agricole, respectand si punand in valoare mediul inconjurator si teritoriul.


Asteptam intrebarile dumneavoastra la adresele:
manolebsilviu@yahoo.com
inaccdr@yahoo.com

Sindicatul agricultorilor Cultivatorii Directi din Romania
sat Priponesti de Jos, nr.3
com. Priponesti
cod 807250
jud. Galati




Atentie intreprinzatori! O sansa unica in timpul crizei!
Este o vorba despre o taxa impusa de stat, dar si o oportunitate extraordinara pentru colaboratori!
Din anul 2010 toate locuintele trebuie sa aiba o asigurare obligatorie impotriva dezastrelor naturale (prin legea 260/2008). Peste 8 milioane de proprietarii sunt obligati sa plateasca 10 EURO sau 20 EURO/an pentru asigurarea locuintei. Cei care nu doresc sa incheie asigurarea vor fi sanctionati cu o amenda cuprinsa intre 100 si 500 de lei.
Pentru stat este o reforma, iar pentru noi o SANSA ENORMA!
Intr-o perioada scurta de timp toate locuintele trebuie sa fie asigurate. Intr-o perioada scurta de timp agentii pot castiga sume enorme de bani! Alatura-te echipei noastre ca sa castigi si tu!
Compania TOP Training System ne pune la dispozitie
www.reforma-asigurarilor.ro/register.php?cID=3687 prin care ne ofera informatii, norme legislative si ultimele stiri din domeniul asigurarilor obligatorii de locuinta. Astfel clientii nostrii pot lua o decizie in cunostinta de cauza.
Colaboreaza cu noi pentru a beneficia de informatii complete si de o reducere la asigurarea obligatorie.
Ai posibilitatea de a castiga sume importante de bani daca ne recomanzi potentiali clienti (prieteni, cunoscuti, vecini, etc.) sau dezvolti online o echipa de colaboratori.
Avantajele colaboratorilor nostrii:
• vom colabora cu cele mai renumite si profitabile societati de asigurari
• birou virtual si o platforma online pentru dezvoltarea unei echipe de clienti si agenti colaboratori
• un sistem de cariera motivant
• pregatire, traininguri, materiale ajutatoare
• nu avem concurenta online
• inregistrare in echipa GRATUITA (nu ai nimic de pierdut)
Inregistreaza-te acum la
www.reforma-asigurarilor.ro/register.php?cID=3687

Niciun comentariu: