joi

AGRALIM – cel mai important eveniment dedicat agriculturii din Regiunea de Nord-Est se aliniaza conceptelor moderne de targuri agricole in camp!

20 martie 2014


COMUNICAT DE PRESA


       AGRALIM – cel mai important eveniment dedicat agriculturii din Regiunea de Nord-Est se aliniaza conceptelor moderne de targuri agricole in camp! 

        ABplus Events si Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” Iasi anunta lansarea oficiala a platformei expozitionale agricole Ezareni, in statiunea didactica a USAMV Iasi.

         Platforma a fost creata pentru gazduirea evenimentului Targul pentru fermieri AGRALIM, intr-un concept nou, cu modalitati complexe de prezentare a utilajelor si produselor agricole.

        Incepand din 2014, AGRALIM – cel mai important eveniment dedicat agriculturii din Regiunea de Nord-Est se aliniaza conceptelor moderne de targuri agricole in camp!

        Calibrat dupa noile coordonate ale spatiului generos de 10 hectare avut la dispozitie pe Platforma Expozitionala Agricola „Ezareni”, targul organizat in perioada 18 – 21 septembrie 2014 se recomanda prin:

         AGRO FARMA - expozitia include demonstratii live cu o gama variata de utilaje agricole, pe o suprafata de 35.000 de metri patrati si prezentarea de echipamente pentru fermele vegetale si zootehnice;

         AGRO FARMA INPUTURI - prezentarea loturilor demonstrative de culturi agricole pe o suprafata de 17.500 de metri patrati;

         AGROZOO - expozitie de animale de rasa si arena de prezentare;

         SALON DE FINANTARE A  AGRICULTURII;
        
Primul eveniment agricol gazduit de platforma agricola expozitionala Ezareni, in mai.
        Platforma Expozitionala Agricola „Ezareni” este situata in Statiunea Didactica–USAMV Iasi, ferma Ezareni (n.r.- la 8 km de la Metro spre Vaslui si 12 km din centrul Iasului) va gazdui in luna mai Intalnirea anuala a Clubului Fermierilor AGRALIM – prilej de networking cu fermierii din regiunea de Nord-Est. Acest prim eveniment agricol de amploare organizat pe platforma expozitionala agricola de la Ezareni va fi urmat in septembrie de TARGUL AGRALIM si evenimentele sale conexe:

        FORUMUL AGRICOL AL REGIUNII DE NORD-EST;

         GALA PREMIILOR DE EXCELENTA A FERMIERILOR IN AGRICULTURA PENTRU REGIUNEA DE NORD-EST;

         FESTIVALUL NATURII EZARENI – festival dedicat micilor fermieri;

         Conditii optime pentru realizarea evenimentelor agricole expozitionale

        ABplus Events a dezvoltat proiectul platformei pentru a oferi conditii optime de prezentare a produselor si utilajelor agricole de catre expozanti si conditii optime de informare, experimentare si formare a fermierilor din regiunea de Nord-Est si Republica Moldova.
       
     Platforma expozitionala Ezareni dispune si de pavilioane expozitionale destinate expozitiilor indoor si Forumului Agricol, zone de repaos si relaxare, spatiu de receptie si parcare speciala pentru vizitatori si expozanti.

         Parteneriatul dintre universitate si organizatorul profesionist de evenimente creaza in regiunea de Nord Est contextul si spatiul unic pentru organizarea in aer liber a evenimentelor agricole specializate dedicate marilor fermierilor.



Persoana de contact:
Eusebia Mindirgiu
Managing Partener, ABplus events
0744621300
eusebia.mindirigiu@abplus.ro




Niciun comentariu: