miercuri

Banca Comerciala Carpatica este partener al evenimentelor AGRALIM 2013


Sibiu, 18 martie 2013

Banca Comerciala Carpatica (BCC) sustine fermierii alaturandu-se evenimentelor organizate de AGRALIM.

Sectorul agricol reprezinta o zona de interes in care am investit, pe parcursul anilor, resurse importante pentru adaptarea produselor la specificul acestuia. Experienta in finantarea agriculturii este extrem de importanta deoarece producatorii agricoli au nevoie de solutii personalizate ca urmare a sezonalitatii si particularitatilor acestui sector, banca avand in portofoliul istoric volume semnificative finantate in cadrul acestui segment. Prioritatea noastra este cel putin mentinerea ritmului de crestere in ceea ce priveste creditarea fermierilor pentru care ne-am propus, de asemenea, sa continuam parteneriatele. Prin participarea activa in cadrul acestor evenimente, dorim sa reconfirmam statutul de partener al sectorului agricol. Suntem incantati sa putem sustine un proiect cum este AGRALIM consacrat deja pe piata prin evenimentele organizate, declara Gheorghe Cismaru - Director General Adjunct al Bancii Comerciale Carpatica.

In calitate de partener, Banca Comerciala Carpatica va sustine Targul AGRALIM, Forumul AgricolBalul fermierilor, CampaniaDe vorba cu fermierii din Moldova”, Intalnirea de club a fermierilor din Moldova, Ziarul AGRALIM.

Detalii privind produsele BCC se regasesc pe pagina web a bancii www.carpatica.ro. De asemenea, clientii se pot adresa reprezentantilor bancii din orice unitate teritoriala sau pot cere informatii apeland 0.800.807.807, serviciu disponibil gratuit din orice retea nationala de telefonie fixa si mobila.


 

Banca Comercială Carpatica

Banca Comercială Carpatica este o instituţie financiară cu capital social majoritar românesc, ale cărei acţiuni sunt listate la categoria întâi a Bursei de Valori Bucureşti.
Banca Comercială Carpatica a fost înfiinţată la Sibiu în data de 15 iulie 1999. În prezent, banca deţine o reţea teritorială vastă acoperind toate judeţele ţării şi Bucureşti. Produsele şi serviciile financiare oferite de BCC sunt diversificate şi adaptate cerinţelor clienţilor persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii. BCC promovează inteligenţa autohtonă, capitalul uman şi financiar, dovedind transparenţă, operativitate şi flexibilitate în rezolvarea problemelor partenerilor săi de afaceri.
Contact:

                Banca Comercială Carpatica, Biroul de Comunicare şi PR
                Telefon: (+4)0269 205 166
                Fax: (+4)0269 233 371
                E-mail: relatiipublice@carpatica.ro
                www.carpatica.ro  

Niciun comentariu: