marți

Romania in iunie 2011

            Oricât ar părea de incredibil şi halucinant, pe zi ce trece, ne convingem tot mai mult că „aşa zisa” clasă politică din România nu ştie care este rolul guvernării şi care este rostul lor în Guvern. Incredibil dar adevărat! Aceşti indivizi lipsiţi de cele mai elementare noţiuni de economie politică, odată ajunşi la Putere nu ştiu ce să facă, pur şi simplu pentru că nu ştiu de ce EXISTĂ acele Ministere, care este rolul acestora şi ce trebuie să facă Ei în calitate de miniştri.

         Cazul acelui Secretar General al Ministerului Administraţiei şi Internelor, persoană agreată şi susţinută de Preşedintele ţării, care a constituit un grup infracţional în Portul Constanţa, cea mai mare poartă a ţării, pentru a prejudicia (împreună cu personalul ANAF) finanţele ţării, depăşeşte puterea imaginaţiei oricărui om normal. Ministerul de Interne care trebuie să apere, la nivelul întregii ţări, respectarea legii, prin persoana cu autoritatea maximă executivă, Secretarul General al MAI, constituie grup infracţional folosind structurile statului.
         Guvernul desfiinţează şcolile româneşti, desfiinţează spitalele, vrea să concedieze mii de poliţişti.
         Nu ştim în slujba cui se află dar este clar că lovesc în interesele de bază ale poporului român: educaţie, sănătate, siguranţa cetăţeanului. Este foarte posibil ca folosind noul Cod al Muncii care permite concedieri în masă şi angajări a doua zi tot în masă, actuala Putere, să concedieze 10.000 de angajaţi ai Ministerului de Interne, PROFESIONIŞTI care au depus un jurământ şi să îi înlocuiască cu alţi 10.000 de „profesionişti” în afaceri ilicite, instruiţi de MAFIA, CAMORA, N’DRAGHETA şi alte organizaţii criminale.
         Dacă vrem să supravieţuim ca popor, naţiune şi stat unitar, trebuie să devenim conştienţi că a trecut timpul vorbelor şi că a venit vremea să trecem la acţiune. Să ne amintim de faptele eroice ale Rezistenţei armate anti-comuniste din Munţii Apuseni, Munţii Făgăraşului, Munţii Vrancei.

         „Cu rău să-i frângem pe cei răi, ca să ne fie nouă bine.”(Declaraţia de la Padeş a lui Tudor Vladimirescu)

                                                                                              Manole Benieamin
Preşedintele Sindicatului agricultorilor Cultivatorii Direcţi din România

Articol preluat din revista Taranul Roman, Iunie 2011

Niciun comentariu: